Sam, a tűzoltó játékok és régi emlékek

Kicsi koromban, a 90-es évek közepén nálunk a legmenőbb rajzfilm még a Hupikék Törpikék volt. Állandóan azt néztük a testvéreimmel, enélkül nem indulhatott el a szombat délelőtt. Mindenféle törpikés játékunk volt, a kicsik enélkül aludni sem tudtak. Aztán persze sok-sok év eltelt és mi el is felejtettük az egészet.

Nemrég viszont a nagynénénk kórházba került. A legkisebb lányára, Alizkára nekünk kellett vigyázni. Régen volt kisgyerek a családban, ráadásul a pici nagyon szomorú volt a beteg mamája miatt, ezért nagyon nehezen boldogultunk vele.

Az öcsémmel szabadságot vettünk ki és felhívtuk anyukánkat, mit tanácsolna megnyugtatásához. Ő javasolta, hogy keressük meg a kicsi kedvenc meséjét.

Attól a naptól kezdve Sam, a tűzoltó beköltözött az otthonunkba. Egyből feltörtek a gyerekkori emlékeink, ezért az öcsém rögtön akcióba lépett. Van egy honlap a neten, amelyikben rengeteg, különböző mesehősös játék kapható – többek között Sam, a tűzoltó játékok is. Bár én ellenzem az ilyesmit, ő azonnal rendelt egy csomó mindent.

Szerencsére a rendelések házhozszállítása 20 ezer forint felett ingyenes, úgyhogy csak az ösztöndíja 90%-át sikerült elköltenie. Cserébe viszont minden pontosan és kényelmesen megérkezett – és azt hiszem, ez nagyon jó üzlet volt, cserébe a kishúgunk öröméért.

A webáruházban ráadásul még nagyon sok izgalmas játék közül választhattunk – karácsonykor és a kicsi születésnapján is biztosan eszünkbe jut majd innen rendelni.

Reméljük, addig minden rendben lesz az édesanyjával is. Minden esetre a Sam, a tűzoltó játékok szerencsére segítettek egy kicsit enyhíteni a szomorúságát.