Nincs stílusosabb egy aktatáskánál

Szeretem a régi dolgokat. Szeretek videókazettákat nézni, amíg voltak videotékák, szerettem odajárni, szeretem a vintage ruhákat, a bakelitlemezeket. Néhány ismerősöm mindig azzal cukkol, hogy a múltszázadból ragadtam itt. Nem igazán találni manapság olyan embert, aki ha tehetné, elmenne a tékába, kivenné a kedvenc filmjét, és megnézné, ahelyett, hogy ingyen lekalózkodná az internetről. Talán csak én vagyok ennyire múltban ragadt, a kazetták szerelmese. Sok filmet például nem is lehet jó minőségben megtalálni az interneten, és CD-n sem adták ki, mert túl régi, és nem érte volna meg digitalizálni és újra eladni. Általában mindenből a régit, az eredetit szeretem jobban. Kifejezetten elegem van ezekből a mostanában divatba jött remakekből. Minden jó régi filmnek csinálnak egy új változatot, új stábbal, újy szereplőkkel, egy új megközelítésben. Jók ezek az újra csinált filmek, de sosem lesznek ugyanolyanok, mint az eredetileg elkészítettek.

A retro tulajdonképpen kezd visszajönni, most éli a reneszánszát. Egyre több motívumot látok megjelenni a szüleim gyermekkorából a divatban, illetve egyre több emberrel találkozom, aki szívesen vásárol még CD-ket, kazettákat, és nem csak az interneten vásárolja meg a műveket.

Az új szerelmem a videókazetták mellett jelenleg az aktatáska. Úgy döntöttem, hogy nem hagyom a levegőben lógni a kósza gondolatot és aktatáskát fogok vásárolni. Mindig is akartam egyet, de nem igazán tudtam, honnan is tudnék beszerezni olyat, ami nem használt, és a minősége is jó. Ezek a táskák jó rég voltak utoljára divatban a nőknél, de kezdem azt észrevenni, hogy egy igazán jó, minőségi aktatáska mindenhez jól áll, és egyre több embernél látom.

aktatáska

Egy aktatáska sokat tud javítani az ember öltözékén, a megjelenésén. Persze arra nagyon kell figyelni, hogy milyet választunk. Sok fajta van, vannak fekvő tájolású, álló tájolásúak, olyanok is vannak, amit hátizsákként is lehet hordani, sőt, gondoltak a modern korok üzletembereire, és olyat is lehet kapni, amiben laptop tartó zseb is helyet kapott.

Valami ilyesmire lenne nekem is szükségem. Valamire, ami ötvözi a klasszikus aktatáskát a modern megoldásokkal.

Mikor aktatáskát vesz az ember, akkor figyelnie kell rá, hogy milyen anyagból legyen. Én valódi bőrből szeretnék, akkor igazán időtálló lenne. Na meg a bőr aktatáska sokkal strapabíróbb, mint a műbőr, és valljuk be, sokkal jobban is néz ki, ami valljuk csak be, nem egy utolsó szempont a kiválasztásánál.

Így hát nem is volt kérdéses végül is, hogy honnan rendeljem. Az egyik barátnőm ajánlotta a bagbox-ot. Igazi minőségi bőrárukat forgalmaznak, elérhető áron, és még soha egy rossz szót nem hallott rájuk. Neki nagyon is egyértelmű volt, hogyha szép, és minőségi aktatáskát szeretnék, akkor azt innen rendeljem.

Az aktatáskák egyre népszerűbbek, de azt nem gondoltam, hogy tényleg ennyi féle van belőlük. Mindegyik eltér valamiben, anyagukban, színükben, méretükben, így elég sok időt eltöltöttem a vásárolgatással. Szerencse, hogy van online boltjuk, mert egy rendes boltban sokkal tovább tartott volna az egész vásárlás. Így sokkal könnyebben össze tudtam hasonlítani a termékeket, és ki tudtam választani a nekem legjobban tetsző aktatáskát. A szokásos és elvárt barna és fekete színek mellett kapható náluk szürke, bordó, kék és még piros is. Ezek az extrém színek különösen vonzottak, de végül mégiscsak egy klasszikus barna, fekvő tájolású aktatáska mellett döntöttem, ami mégis más egy kicsit, mint a többi. A bagbox kínálata nagyon széleskörű az aktatáskák, meg amúgy a bőráruk színterén. Szinte minden méretben láttam aktatáskát, és a figyelmemet leginkább a meg is vásárolt, mini aktatáska ragadta meg.
Eleinte azt hittem, hogy csak olasz termékeket forgalmaznak, de amit kiválasztottam, az Magyarországon, Pécsett készült.

Meg van a klasszikus aktatáska formája, de mégis különleges abban, hogy van vállpántja, így végtére is sokkal könnyebb a szállítása, és nagyon jól is néz ki. Úgy összességében nekem sokkal praktikusabbnak tűnik.

Az ára is kedvező, mint ahogy a bagbox legtöbb termékéjé, és amilyen szerencsém volt, még ingyenesen ki is szállították, így a rendelést követően pár nap alatt már a kezemben is tarthattam az aktatáskámat. Abszolút meg vagyok elégedve a minőségével, teljesen olyan, mint a képeken, és gyorsan ki is hozták. Elég strapabíró darabnak tűnik, nem hiszem, hogy hamar tönkre menne, szóval sikeresen hű társam lesz még éveken keresztül. Gondolkozom rajta, hogy rendelek később még egy aktatáskát, egy nagyobbat is, de egyelőre ezzel megelégedek. A bagboxot pedig legközelebb is bizalommal fogom használni, nagyon sok bőrárú kapható náluk, és maximálisan meg vagyok elégedve velük eddig.